W ręcznie zawijanym papierku kryje się klasyczny smak tych tradycyjnych polskich słodyczy, smak z naszego dzieciństwa. Dawniej, w eleganckich cukierniach, oferowano wyłącznie wyroby, które były produkowane i pakowane osobiście, przez doświadczonych cukierników. Natomiast w dzisiejszych czasach ręczna produkcja stała się luksusem. To wyraz najwyższej staranności i dbałości o jakość wyrobów. Ręcznie pakowane krówki trafiają do szczególnie wymagających odbiorców, stając się ozdobą ich stołów i ciesząc ich podniebienia .Nasza oferta w tej kategorii wygląda następująco:
Ręcznie zawijane – mleczne
Mleczne krówki zyskały wielu miłośników zarówno wśród dzieci, jak i wśród dorosłych. Nie ma osoby, która byłaby w stanie odmówić ich skosztowania. Wszystko dlatego, że charakteryzują się delikatnym aromatem i są produkowane są z pełnowartościowego mleka i masła. Dlatego oprócz walorów smakowych, zawierają także sporo wartości odżywczych.
Ręcznie zawijane – kakaowe
Doskonała kompozycja smaków to mleko i kakao. Sprawdzoną przez dziesięciolecia a przede wszystkim własną recepturę krówek uzupełniliśmy niepowtarzalnym aromatem kakao. Dzięki temu zyskały one wyrazisty smak, którego nie sposób porównać z żadnymi innymi słodyczami na bazie kakao. Te przepyszne łakocie, pakowane ręcznie przypadną do gustu każdemu, kto choć raz ich spróbuje.